Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

Wij (klankart.nl) zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Dit privacybeleid legt uit welke persoonlijke informatie wordt verzameld van u via deze website en wat we doen met die informatie. Het maakt deel uit van onze algemene voorwaarden, die we kunnen wijzigen van tijd tot tijd. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met de manier waarop we het verwerken van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in dit beleid.
Verzamelde informatie

Wij verzamelen persoonlijke informatie van u wanneer u zich bij ons, vul een online formulier, je e-mail ons of vul een transactie met ons, je een verloting of andere concurrentie met ons te voeren. Wij persoonlijke informatie over u verzamelen ook door het gebruik van "cookies" op onze website. Wij verzamelen de volgende informatie over u om onze bestellingen te verwerken: uw naam, afleveradres, credit card nummer en de vervaldatum. We vragen ook om een ​​telefoonnummer contact met u opnemen wanneer er sprake is van problemen met uw bestelling.
Gebruik van informatie

    We gebruiken de informatie die wij verzamelen over u aan bestellingen te verwerken, omgaan met een onderzoek of vraag en / of om u informatie te sturen over onze producten en aanbiedingen van tijd tot tijd.
    Uw credit card gegevens worden genomen door middel van een beveiligde server voor verwerking door uw kaart provider, onze card processor en onze bank. Zie onze algemene voorwaarden voor de details van de maatregelen die we nemen om te proberen en te zorgen voor de veiligheid van uw gegevens.
    Wij zullen uw naam en afleveradres doorgeven aan de vervoerder verantwoordelijk voor het leveren van uw bestelling.
    We kunnen de informatie die we verzamelen om u te informeren over nieuwe producten, aanbiedingen of wijzigingen in onze producten te gebruiken. Als u liever een marketing informatie niet te ontvangen, stuur dan een e-mail naar ons.
    De over u verzamelde informatie zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden en zal niet worden verkocht of anderszins openbaar gemaakt aan andere organisaties, met uitzondering van (i) andere bedrijven binnen onze groep, (ii) onze of hun rechtverkrijgenden en (iii) derden dienstverleners die door ons (of andere leden van onze groep) om effectief te opereren onze business.
    Van tijd tot tijd uw persoonlijke gegevens kunnen worden verwerkt door systemen die buiten de Hong Kong gevestigd zijn. Indien dit gebeurt, zullen wij ervoor zorgen dat uw gegevens veilig worden bewaard en uw privacy rechten blijven in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens 1998 beschermd.

Andere websites

Onze Website kan links naar andere websites die buiten onze controle en vallen niet onder het privacybeleid bevatten. Als u toegang tot andere sites vervolgens met behulp van de links, kunnen de beheerders van deze sites informatie van u die door hen kan worden gebruikt overeenkomstig hun privacybeleid dat kan afwijken van ons.